Swedish, sry

I got a web-blog-challange-thingie from a fellow human being. Since I’m lazy I did it in Swedish. Read it and weap!

1, Tre namn du lyssnar till: Efter som jag jobbar I ett annat land än Sverige finns det ingen närvarande förutom några enstaka exilsvenskar som klara av att saga vare sig Jocke eller Joakim, så tre namn blir Jokah-im, Jo-kim och Joaquin.

2, Tre saker som skrämmer dig: Svensk nutida integritetspolitik, att misslyckas med livet (i det här ingår mest att bli som mina morbröder, som jag tycker är två misslyckade småskurkar, inklusive rent fysiska tillstånd da de båda har psoriasis och jag tydligen har anlag för det) och avslutningsvis parasiter, det obehagligaste naturen har att erbjuda särskilt all form av inälvsmask.

3, Tre saker du har på dig: Glasögon, chip-knip (det är som cash kortet om ni mins det och Holländarna är som galna I dem), ett par numera nedgångna Nike pjuck.

4, Tre av dina favoritlåtar just nu: P3 Dokumentär podcasten, Spanarna podcasten och radioserien Den allvarliga leken (P1).

5, Tre sanningar: 1. Jag har näst intill autistiska kunskaper om populärkultur och kan t.ex. komma på varifrån filmcitat är, förklarar hur såna där medium som talar med de döda gör när de talar med de döda, berätta om alla numer av Spindelmannen som Todd McFarlane tecknade och recitera texten i signaturmelodin till Bröderna Olsson. Jag har även gjort såna där Internettest för att se om jag ligger i riskzonen för någon slags autism (en ide jag fick av att läsa jPod), det gjorde jag inte.
2. Jag tycker att E-prime (googla) verkar vara en bra ide och tror att många missförstånd skulle kunna undvikas om vi inte slentrianmässigt sa att en sak är en helt annan sak. Jag lever inte som jag lär på den här punkten.
3. Min favorit konspirationsteori är den helt fantastiskt wacked out teorin om att någon slags reptilmänniskor styr världen, men de ser ut precis som vanligt folk. Konspirationsteorin får syre på youtube av klipp där folk som inte är ur fokus är ur fokus (mycket misstänkt beteende) och klipp där folk som får strålkastarljus-reflektioner i ögonen får strålkastarljus-reflektioner i ögonen (Häxkonst!).

6, Tre hobbys: De flesta skulle nog tycka att jag borde lista serietidningar som en hobby, men då blir böcker, film, musik, iPod:ande, laser, tv serier, bloggar och radio också hobbys och det kan vi ju inte riktigt gå med på. Heldagsfika är en klar hobby, Läsa kvasi- och pseudovetenskap är en annan; jag är skeptiker i själ och hjärta, men det blir mycket bättre böcker om författaren typ förfalskar bevis för att människan uppstod på den nu förlorade kontinenten Mu eller ägnade sin fritid åt att köra bil genom USA och ge kids LSD. Min sista hobby är roll- och konfliktspel och det har jag knappt ägnat mig åt på ett och ett halvt år, sen jag började plugga på hemlig ort.

7, Tre saker du vill ha: Pengar på riktigt. Så mycket att jag hamnar på Forbes lista över folk med tjock plånbok och får ett eget finansimperium att leka med, alternativt en egen oljestat att styra över.
Självdisciplin, jag skriver den här listan på jobbet i stället för att jobba med en grej som borde vart klar i torsdags, absolut senast och som fortfarande är långt ifrån klar.
Avslutningsvis skulle jag vilja var bäst på någon slags förmåga typ spela gittar, skriva böcker, karate, fiskodling, heikopterbygge eller ögonmått. En ren och oförfalskad skryt-skill alltså.

8 Tre personer du utmanar: Jag vet inte om någon bloggen regelbundet, och om den personen i så fall kan Svenska, och sen chansar jag på att Simon aldrig skulle anta utmaningen och att jag inte får tillbaka-kaka Sofia. Jag drar till med Carl ”Tjabo” Bergman, Yvonne ”Lu” Lu och Anna ”Kungen av Danmark” Thomsen.

Comments are closed.